Er was eens de droom van een start. Nu is er de start van die droom. Vasteplantenkwekerij 'Groene Lis' is geboren.

 
 
Onze catalogus is ons eigen verlanglijstje voor de tuin
— Melissa & Jonas

B(l)oeiende planten

Vasteplantenkwekerij Groene Lis biedt jou een assortiment vol bijzondere planten. Een assortiment bestaande uit gevestigde waarden, maar ook enkele pittoreske botanische soorten die het ontdekken waard zijn. Een gevarieerd aanbod van bodembedekkers, weefplanten en solitairen. Van bloem- en bladplanten. En dat in een verscheidenheid van kleuren en vormen.

Laat je verrassen door onze brede selectie van planten. De planten die we hebben gekozen, hebben we steeds zelf uitgetest en sterker nog: onze catalogus is ons eigen verlanglijstje voor de tuin!

Advies op tuinmaat

Zoek je een plant voor de donkerste schaduw of de droogste zon, voor dat vergeten plekje of als blikvanger aan het terras, voor je knusse stadstuin of landschapstuin? Samen met jou vinden wij voor elk plekje in de tuin jouw droomplant.

Droom jij van een bloemrijke border zonder veel zorgen, wil je nieuwe planten ontdekken of een vrijgekomen plekje opvullen? Wij staan klaar met advies op tuinmaat.

Respect voor milieu

Wij geven onze planten de tijd om te groeien. Daardoor koop je bij ons afgeharde planten, planten die tegen een stootje kunnen. Onze planten worden geteeld in biologische potgrond en gevoed met biologische organische meststoffen. 

Onze planten hebben geen chemische gewasbeschermingsmiddelen nodig. Onze beste gewasbescherming is de juiste selectie van het assortiment. Zwakke planten vliegen er onverwijld uit. Ook geloven wij dat de veelzijdigheid aan plantensoorten, de grote biodiversiteit in en rondom onze kwekerij, bijdraagt aan het gezond houden van onze planten.

Duurzaamheid trekken we graag door. Wij hergebruiken onze potjes!

Kortom,

Wij zorgen voor de bloem in jouw tuin!

Onze kwekerij is nog niet af, net zo min als onze website. Even geduld!